En helg i bilder!

Denna helg har gått lite i trötthetens tecken. Det är helt galet vad man känner av att jobba med hjärnan för omväxlings skull.

 

I fredags hade vi dock räkfrossa hemma hos mig. Käkade räkor, aioli och så bjöd jag på ostgratinerade squash som också uppskattades (squash, olivolja, ost, timjan och salt -> ugn i 10 minuter). Planen var från början att försöka klämma in 7 tjejer i lägenheten, men det slutade med tio pers och att en kompis fick ta med sig en egen stol, dock insåg jag fördelen med ett utdragbart bord:

 

Notera särskilt de olika typer av pallar som jag fick skramla ihop från lägenhetens alla hörn… Det var inte bara jag som var trött så det blev en relativt tidig kväll som dock var väldigt trevlig rakt igenom!

 

Lördagen tillbringades delvis ute i stallet där jag både red två hästar och höll två ridlektioner. Som ni kanske minns regnade det hela dagen, men rätt kläder gör enormt mycket! Hade först planer på utgång och då dessa ställdes in rent sent var skadan redan skedd: Jag hade hällt i mig kaffe på kvällen. Inte en chans att sova tidigt med andra ord…. Blev istället att frossa i:

Samtidigt som jag sydde:

Tack till mamma som skänkte mig ett par avlagda jeans!

 

Idag har jag haft en heldag i stallet! Jättemysigt även om även denna dag började med att jag var galet trött. Långtur med Nattis följdes av att bada två hästar och sedan äta kräftor med mor och far, innan vi tog en skrittur i skogen och letade lite svamp.

Nybadad Hamingja

1 reaktion på ”En helg i bilder!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen