Glad Påsk!

Inte för att jag är religiös eller firar påsk enligt den sekulariserade traditionen heller i år (nej tack till påskpynt, fjädrar och godis), men… tack vare påsken har jag trots allt 10 dagars ledighet och dessa dagar har inletts med underbara dagar i backen! Visst hade jag gärna sett någon dm puder också för det perfekta föret men det hoppas jag på till på måndag då det utlovas snö!

Sol, lite vind (lite mer på vissa ställen), fint före (pistat med lite mjukt på toppen), korta skidköer, trubadur och härliga raster i solen kan beskriva vår dag i backen.

Lunchpaus: Korvgrillning!

Tillbaka på hotellet trängdes vi med barnfamiljerna när vi bastade och skulle bubbla lite bubbelpool. Nästa gång blir det inte direkt efter backen… Men det fick i alla fall maten att smaka dubbelt så gott. De serverade påskbuffé på hotellet men vi satsade istället på en helt icketraditionell påskrätt: Tacos!


 

Kvällspromenadsposerande

Kvällspromenad till Tännån för lite fotografering fick avsluta dagens aktiviteter. Nu halvligger jag i sängen, slösurfar och tittar på Harry Potter and the Half-Blood Prince . Läste alla böckerna igen för ett tag sedan men filmerna är alltid trevliga att se!

2 reaktioner på ”Glad Påsk!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen