Hälsa och träning

Efter att hela mitt vuxna liv haft ett stort intresse för hälsa och träning valde jag hösten 2016 att studera till Personlig Tränare på Lillsved folkhögskola. Ett val jag är supernöjd med! Utbildningen avslutades i April 2017 och innebär att jag får en licens från både från Svenska gymnastikförbundet samt en internationell EA-licens.

Mitt mål med utbildningen var att få en större helhetsbild för hur jag kan coacha folk mer framgångsrikt då jag sedan tidigare också har läst kost samt idrottspsykologi.

Det jag framförallt är brinner för är hållbara livsstilsförändringar och hur du kan skapa rutiner som håller i längden. Jag själv tränar för att orka med och prestera bättre i en aktiv fritid som bland annat innebär hästar, snowboarding, vandring och cykling. Då är det viktigt att äta balanserat och träna varierat, ibland med vissa fokusområden för att balansera upp och stärka utefter vilka krav vårt övriga liv ställer på oss!
Läs mer om mina tjänster kring hälsa, träning och kost här!

 

Hästar är inte bara att hoppa upp och rida – På SM kunde jag kombinera två intressen när Assa skulle röra på sig.