Hälsa

Hälsa för mig innebär både psykisk och fysisk hälsa men det jag främst jobbar med är den fysiska. Det psykiska välmåendet kommer dock ofta på köpet när vi utövar vår träning, vilket ju inte är helt fel! Sedan april 2017 är jag licensierad personlig tränare via Lillsved som har en utbildning till personlig tränare som fokuserar på ett helhetsperspektiv med just hälsa i fokus!

De tjänster jag erbjuder är bland annat:

  • Personlig träning, individuellt eller small-group.
  • Uteträning och hemmaträning – hitta kreativa lösningar i din vardag eller kom igång med löpningen? Jag hjälper dig!
  • Framtagande av individuella träningsprogram efter ditt behov.
  • Kostanalys på din kostregistrering och utefter dina mål. På distans eller med fysiska träffar eller en kombination.
  • Workshops och föreläsningar.

Personlig träning

Jag befinner mig då och då i Nynäshamns kommun och på gymmet Hälsopalatzet GymOn där jag när jag är på plats leder vissa gruppträningspass. När jag jobbar som personlig tränare är det viktigt för mig att vi arbetar med alla grundrörelser och låter hela kroppen arbeta med stora muskelgrupper. Jag jobbar mycket med fria vikter och utgår ifrån ett funktionellt förhållningssätt. Vi utgår alltid ifrån dina mål och utifrån din nivå!

Prislista PT

PT – 500 :-

Klippkort 5h PT – 2400 :-

PT duo – 700 :-

PT Small group  – 250 :- per person

Fyspass för grupp – 1000 :-

1 PT-timme är vanligen 55 min aktiv träning. I duo är ni två som delar på en timme och small group innebär att ni är 3 – 4 personer som bokar mig för ett pass. Åker jag till er så tillkommer även reskostnad med 23 kronor/mil.

Kostrådgivning

Är du intresserad av att förbättra din hälsa, går ner i vikt eller bli starkare? Jag kan hjälpa dig med att genomföra en kostanalys där du får konkreta tips på förbättringar och förändringar utifrån dina mål. Jag kan även coacha dig kring kosten under en längre tid. Förutom PT-utbildningen har jag även läst idrottsnutrition vid Umeå Universitet (15 hp). Jag äter själv en relativt lågkolhydratsbaserad kost men i dialog med dig som vill ha hjälp försöker vi hitta ett individanpassat upplägg! Överlag är mitt fokus på ”riktig mat”, mindre socker och en varierad kosthållning. Exakt hur makronutrienter (fett, protein och kolhydrater) ska fördelas är något som fungerar olika för olika individer och det vill jag också ta hänsyn till.

Hur går kostrådgivningen till?

Du börjar med att fylla i ett formulär med data kring din egen hälsa men även hur du själv upplever din kost fungerar idag och vad du vill ha hjälp med! Inom området kan jag erbjuda olika varianter men alla utgår ifrån att du genomför en kostregistrering på mellan 4 och 7 dagar som jag sedan hjälper dig att analysera. Jag använder mig av onlineverktyget nutritionsdata som är ett användarvänligt program som du får tillgång till i samband med att du anlitar mig. Att genomföra själva registreringen kan i sig vara mycket lärorikt!

Olika mycket uppföljning och huruvida vi ses live eller om uppföljningen sker digitalt påverkar prissättning i övrigt. 

Prislista kostrådgivning

Kostanalys 4 – 7 dagar

Ink rekommendationer samt uppföljning efter 1 vecka:  1000 :-

Ink en månads uppföljning veckovis:                                   1500 :-

Fysiskt uppföljningsmöte 30 minuter:                                 300:-

Vill du fortsätta arbeta med kosten tillsammans med mig och coachas kontinuerligt så betalar därefter 150  kronor i veckan och då ingår chattkontakt och kontinuerlig support via nutritionsdata.