Härliga helg!

Kan ju börja med att ursäkta mitt något bittra inlägg häromdagen och även rapportera att telefonen nu är pigg igen, förutom viss försvunnen data. Jag har nu möjligheten att köra multitasking där framförallt möjligheten att kunna lyssna på spotify samtidigt som appen runkeeper är igång gör mig riktigt glad, statistiknörd som jag är!

 

I övrigt har det varit en härlig helg! Efter en tids förkylning är jag nu frisk igen, något som även gör under för mitt humör! Inte minst med tanke på att jag kan träna igen. har under vintern börjat traditionen att inleda mina helger med ett härligt danspass på gymmet. I fredags var det en av tjejerna på passet som hade en fotograf med sig för att fota till sin blogg. Hon skrev även ett inlägg (fullt med foton) om passet och instruktören Omid, som du kan läsa här. Jag figurerar som statist i ett par bilder, men är glad att jag inte är mer synlig med tanke på att jag ännu inte sätter koreografin fullt ut.

 

Fortsatte direkt ut till Drakboda där jag tillbringade kvällen framför så ska det låta med mamma och pappa, lagom lugnt med andra ord. Skönt att sen kunna vakna på landet och gå direkt ut till stallet och hästarna efter en helgfrukost (Vilket som vanligt blev en omelett med massa godsaker i). Väl hemma i Stockholm gav jag mig ut på en löptur och kunde därmed äntligen njuta av mitt mobilhackande. Lite kul när man har en röst i öronen som var femte minut informerar om hur långt man sprungit, vilken kilometertid man håller, etc.

 

Igår var det ju även Valborgsmässoafton.  Den tillbringades i år i Svedmyra med goda vänner och det kändes verkligen som fjortistiden var över när vi dukade upp så ordentligt på uteplatsen för att inta vårt grillade kött med tillbehör, för att sedan gå inomhus och ägna kvällen åt frågesport.  Jag som är glad över att min cykel äntligen har fått flytta hit passade även på att utnyttja de korta avstånden och cykla till dem, så hurt och hälsokvoten fylldes verkligen!

 

Idag, som för övrigt har varit den kallaste dagen på länge, har jag varit på loppis. Var på jakt efter vin och teglas, samt lite annat smått och gott (insåg exempelvis att jag helt saknar blomvaser när jag fick sätta en blombukett i ett vattenglas förra helgen). Loppisbesöket blev dock ingen framgång så det får bli IKEA nån dag längre fram. Istället blev det en uteritt! Så härligt att kunna rida ut på Hamingja nu, hon tycker verkligen om att gå i skogen. Öronen framåt och kliver på i den mest blandade terrängen.

 

Det är så vackert nu också! Vårblommorna är i full blom och träden är sådär härligt ljusgröna. Maj är en månad som är en favorit hos mig, men det är även en månad som så länge jag kan minnas alltid har varit förknippad med stress.

 

I skolvärlden är Maj månaden när allt knyts ihop, detta oavsett om man är student eller lärare. Något som i sig innebär extra mycket jobb. Lägger vi dessutom till att Islandshästvärldens tävlingssäsong är centrerad kring mitten på April till mitten på Juni så blir det inte mycket ledig tid över till att bara hinna ”vara”.

 

Ser dock fram emot Maj! Men med inställningen att ”i år ska jag även hinna njuta av det som händer”. Hoppas ni också tar tillvara på dessa vackra vårdagar!

 

2 reaktioner på ”Härliga helg!”

  1. Det var en trevlig uteritt med många fina gullvivor också. Vet inte ifall de syns på bilden. Synd att denna tid går så fort.

  2. Ja men visst är det! Gud vad tradigt och tragiskt om man skulle dö mitt i en afro lektion HAHA HEMSKT! KRam

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen