Köpinformation

Köpvillkor vid köp i webbshopen

Priser
Frakt & Leveranstider
Betalningsmetoder
Reklamation
Ångerrätt
Personuppgifter

Priser

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Frakt & Leveranstider

Fraktkostnad för köp under 500 SEK står du som köpare för. Du kan välja på två fraktalternativ:

1. Skicka lätt via Posten (55 SEK)

2. Postförskott via posten (100 SEK). Vid postförskott betalar du när du hämtar ut paketet!

3. Avhämtning då du lägger din order i butiken och sedan hämtar varorna på Drakboda.

Leveranstid för varor i lager är mellan 2-5 arbetsdagar. Om du väljer att betala genom insättning till bankgiro så skickas varorna när pengarna finns synliga på bankgirokontot.

Betalningsmetoder

Du kan betala via flera olika betalsätt:

Paypal – Du kan välja betalning via Paypal i kassan och skickas då vidare till paypals sida där transaktionen genomförs.

Betalning till bangiro –  Genom att sätta in pengarna på bankgiro (Malista) som visas i kassan.

Postförskott –  du betalar när du hämtar ut varan! 99 kronor inklusive frakt.

Faktura – Faktura skickas med varan, 10 dagars förfallodatum. Vid faktura tillkommer en expeditionsavgift på 19 kronor.

Avhämtning – Betalning sker i samband med avhämtning. Antingen kontant eller via swish.

Reklamation

Om du vill reklamera din vara. Spara kvitto, ordernummer och om möjligt produkten. Kontakta mig så snart som möjligt om du vill reklamera en skadad produkt.

Ångerrätt och returer

I enighet med distansavtalslagen erbjuder jag 14 dagars ångerrätt på beställda varor. Ångerrätten gäller från den dag du mottagit din beställning. OBS: Ångerrätten gäller ej på specialproducerade produkter eller livsmedel. Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket och inte som postförskott.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan

Personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *