Kvällsläger 2018

På efterfrågan: Kvällsläger, 2 Juli – 5 Juli

Vi upprepar föregående års kvällslägerssuccé! Som vid seriekurserna är målet att ha en liten grupp med högt i tak, därför är vi max 6 deltagare.

Lägret pågår i fyra kvällar, första veckan i Juli. På läger hos mig försöker vi arbeta brett med övningar utifrån”varierad hästträning” där mitt mål är att deltagarna ska få en insikt i hur vi kan variera vår träning med hästarna på olika sätt genom att kombinera dressyrövningar, balans och sitsträning, markarbete, bommar, töltträning, träning på vägarna, uteritter och handhästridning. Allt med det övergripande syftet att förbättra kontakten med hästen och stärka både häst och ryttare. Som bonus kan det även bli ett eller två träningspass för ryttare om ni som deltagare önskar!

Deltagarna rider 1 pass per dag, individuellt eller två och två beroende på dagens övriga upplägg. En kväll kan vi även göra en uteritt! De som lånar häst får även ansvara för skötseln av den hästen före/efter ridningen. 

Exakta tider beror på antal deltagare men preliminärt beräknas vi hålla på mellan 18 och 21. Du har möjlighet att deltaga på hyrd häst från Drakboda eller komma med egen häst!

Lägret omfattar:

  • 1 ridpass per kväll
  • Teori löpande, något tema per dag!
  • Kaffe/te/vatten och fika
  • Ni tar vid behov med egen middagsmat-låda som ni hinner äta när de andra rider.

Pris:

Hyrd häst           1700

Egen häst           1300

Anmälan: 

Sker till malin.stang@gmail.com senast 4 juni. Ange namn, adress (om du är en ny kontakt för mig) samt om du önskar att hyra häst – vilket eventuellt går att lösa i mån av hästtillgång!

Villkor: Lägret kan komma att ställas in på grund av för få deltagare. Anmälan är bindande och faktureras 3 veckor innan lägerstart (betalningsvillkor 30 dagar). Vid sjukdom med sjukintyg för antingen ryttare/häst återfås anmälningsavgiften.