Löpplaner börjar ta form!

Förra året sprang jag flera lopp och eftersom jag då var helt ny på löpning var alla lopp en utmaning i sig. I år har jag inte varit lika pepp att anmäla mig. Jodå, Vårruset, Blodomloppet och Midnattsloppet blir det nog, kanske Lidingö igen. Trevliga lopp med bra vänner! Men mara/halvmara på asfalt har inte alls lockat när vännerna pratat om Kungsholmen runt eller Stockholm marathon. Ultra är coolt, men inte riktigt min grej än. Däremot så hittade jag i helgen, genom Petra på Maratonbloggen det perfekta loppet för mig:

 

Miðnæturhlaup på Island är en halvmara (finns även 5 eller 10 km) som tar plats dagarna efter midsommar, vilket betyder att man springer i midnattssolen och i de vackra miljöerna i Reykjavík. Mamma har undrat när i sommar vi ska till Island i år, och jag tror jag har svaret! Min första halvmara blir på Island!

 

 

3 reaktioner på ”Löpplaner börjar ta form!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen