Novembers bästa köp?

Imorgon ska jag förbi Sweden International Horseshow och där brukar det gå att shoppa en hel del saker på mässan men jag vill nästan våga påstå att jag redan har gjort novembers bästa inköp. Ni vet nu när novemberrusket riktigt har kommit igång med leriga hagar – då vill man kunna vara både varm och torr om fötterna men fortfarande ha skor som inte är alltför obekväma.

Igår införskaffade jag därför dessa på Granngården:

Sulman Gummistövel

Sulman gummistövel i neopren som enligt beskrivning bör hålla ner till -10 grader så med extra raggsockor klarar den nog dessutom en hel del vinterkyla. Guld säger jag som visserligen har ett par bra vinterkängor men som jag helst inte har på mig i slasket. Dessutom gillar min bekväma sida att dessa bara är att dra på. Perfekt för hundrastningen också med andra ord. Nackdelen? Är ju inte direkt den snyggaste skon man kan dra på sig, men här går faktiskt funktion före design så det bryr jag mig inte så mycket om.

Och nej, jag är inte betald av varken Sulman eller Granngården för detta inlägg utan ville bara tipsa, om det är fler som kanske inte har upptäckt det fina med neoprenstövlar ännu. (Muckboots har ju funnits ett tag på marknaden också!)

Dessutom så kan jag när jag ändå är i farten tipsa igen om Hestras grymma vattentäta handskar som också finns på Granngården. Med torra fötter och händer så grejar man ganska mycket nederbörd – eller hur?

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen