Ny häst på gång!

Eftersom seriekurserna här är så populära och jag samtidigt inte har så många ridhästar att tillgå har jag ett tag funderat på att låna in eller köpa en häst som är såpass inriden att mer erfarna ryttare kan rida på den och som kan vara sällskap när jag rider unghästarna.

Igår blev det klart att jag köper Sumargjöf frá Leirubakka och med rent flyt fick jag en plats på det fullbokade flyget som kommer till Sverige om någon vecka!

Sumargjöf är ett stort sto, ej helt färdig men såpass inriden och säker att jag då och då ändå kan låta erfarna ryttare rida på henne. Hon väljer tölt framför trav och är med stor sannolikhet femgångare.  Hon är efter Væringi frá Leirubakka och efter ett silversto med okänd stam men som gett fina avkommor.

image
Sumargjöf frá Leirubakka

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Ny häst på gång!”

  1. […] var det äntligen dags för Sumargjöf att komma […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.