Och vips var det vinter!

Oj oj vad de senaste månaderna har gått fort, men ändå inte. Mitt 2019 har varit ganska tufft, ingen direkt semester och ett fysiskt jobb kombinerat med mycket fysisk aktivitet ledde till att jag i slutet av sommaren blev sjukskriven pga utmattning. Jag fick i början mjölksyra av en vanlig liten backe på hundpromenaden eller bara av att böja på mig för att sätta på mig skorna och sov extremt mycket. Inte helt likt mig med andra ord. Efter heltidssjukskriving i en månad så började energin så sakta återkomma men jag kräver fortfarande mycket återhämtning mellan aktiviteter och uppdrag.

Under oktober började jag arbeta deltid och höll några kurser. Flera av dessa har varit fokuserade på Figures, vilket är det nya namnet på ”tölt in harmony” nu när grenen har tagits upp av FEIF och finns med i domarhandledningen. Väldigt roligt att få träffa nya engagerade elever såväl som gamla såklart!

Nu börjar vintersäsongen häruppe och jag ligger lite lågt i att boka in för mycket resor men ska samtidigt arbeta lite mindre i skidskolan just för att kunna ha möjligheten att ta på mig hästrelaterade uppdrag även denna del av året vilket känns roligt!

Nu har även mamma och pappa flyttat sina hästar hit vilket gör att det så småningom kommer finnas en utökad möjlighet att rida privatlektioner för mig häruppe men på hyrd häst!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen