På plats i Tänndalen!

Igår flyttade vi hästarna upp till Tänndalen där verksamhet i form av läger och barnridning kommer vara aktuell i sommar. Flytten gick bra men när vi tog en liten uteritt så var de väldigt pigga och framåt. Jag red på Assa och det kändes som att hon trodde att hon var på en tävlingplats och det tog ett tag innan hon kunde skritta!

Kveikja som vanligen är väldigt lugn blev lite stressad när hon skulle vara själv så det slutade med att vi red ut på hela gänget och Hjálmar fick vara handhäst. Han har inte varit handhäst sedan förra sommaren men skötte sig utmärkt. Jag jobbade lite med det förra sommaren med hjälp av positiv förstärkning när han höll en bra position och detta satt kvar så han låg perfekt hela tiden och kändes glad och nöjd.

På måndag är det dags för första barnridningen av fem i Hamra och på onsdag kickar vi igång första ridlägret. Så spännande, men det känns också som att det är extremt många detaljer samt logistik för mig att tänka på så det är också rätt intensiva dagar för att få ihop grymma dagar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen