Fjällmys med hästtema, 29 aug – 1 sept

Tillsammans med Stina Nylander Ljungberg erbjuder vi nu en ridhelg med fjällmys med utgångspunkt från fantastiska Djupdalsvallen!

Ridlektioner, sätermys, fjällbad, vandring och såklart god mat och umgänge står på schemat under denna helg. Vi är så glada att kunna erbjuda denna möjlighet som boendet på sätern ger oss och ni som deltagare kommer att bo mysigt men enkelt i stugorna med stora möjligheter till att utforska närliggande fjällmiljön.

Ridning vid Djupdalsvallen 2019 – vi hoppas på lika fint väder i år!

Upplägg för lägret:
Vi träffas på torsdag eftermiddag/kväll och umgås och äter middag. Kommer ni fram tidigt finns möjlighet till en fjällpromenad eller liknande innan vi äter middag. Självklart blir det en hel del hästsnack också.

Varje förmiddag ägnas åt ridlektioner medan vi på eftermiddagarna ger oss ut på fjället till fots. På fredag och lördag kväll så kör vi ett skönt yogapass innan middagen. Söndag eftermiddag har vi en gemensam hästaktivitet!

Exakt tid för avslutning anpassas lite till hur lång restid deltagarna har hem, men senast kl 15 är vi klara. Önskas en extra övernattning sön – mån går det att ordna mot ett litet pristillägg.

Pris: 

4 950 :- för deltagare med egen häst (finns möjlighet att bygga hage precis bredvid boendet)

5 450 :- för deltagare som vill hyra häst (finns fåtal hästar att hyra)

Maximalt sex deltagare med övernattning men det fnns också möjlighet att boka in sig som daggäst och vara med på ridlektioner (max 8 ryttare totalt).

I priset ingår: Boende tors – sön, kost tors – sön, tre individuella ridlektioner samt gemensamma aktiviteter. (Guidad vandring, två yogapass)

Observera att boendet är på en fjällsäter, det är mysigt men enkelt. Det finns dass och en kran med rinnande vatten men i övrigt lever vi enkelt säterliv. Det innebär att vi kan behöva ta ett bad i ån för att hålla hygienen och hushålla med batteriet på telefonen (Ta gärna med powerbank för att boosta elektronik). Deltagarna tar med egna lakan och handduk men det finns täcken och kuddar.

Anmälan

Görs till malin.stang@gmail.com och i samband med den betalas anmälningsagift på 1000:- till BG: 818-9078 (Malista)

Resterande avgift faktureras två veckor innan kursstart. Då skickas även ett mer detaljerat välkomstbrev ut. Anmälan är bindande och vid avbokning pga sjukdom återfås allt utom anmälningsavgiften.

Rulla till toppen