Ridlärare

 

Privatlektioner

Har du en egen häst så har du möjlighet att boka in mig för privatlektioner för mig. Jag kan vid mån av tid resa till ditt stall, men för detta krävs det att det är flera ekipage som rider, hur många beror på avstånd. Välj själv om du vill fokusera på träning inför tävling eller unghästträning och utbildning av hästen. Finns det extra häst att låna går det även bra att ha uterittslektioner. Jag ser gärna att vi ses flera gånger för att skapa en långsiktigt utvecklingsplan. Möjlighet finns även till kortare unghästlektioner.

För kunniga ryttare finns det under vissa perioder under året möjlighet att rida lektion på någon av mina två hästar!

Jag har hösten 2017 flyttat till Funäsfjällen men är då och då på besök söderöver. På Drakboda finns det i mån av plats då möjlighet att rida privatlektioner eller att boka in sig och rida upp till tre personer på samma gång. Vi har hästar som passar såväl nybörjaren som den erfarne ryttaren och hästarna väljs ut för att passa just dig och dina önskemål. Likaså går det bra att välja om du vill rida uterittslektioner eller hellre vill fokusera på dressyr och gångartsridning på ridbanan. För att ha koll på aktuella datum, gå gärna med i facebookgruppen: ”ridkurser på Drakboda”.

Heldagskurs

Är ni flera stycken som vill rida kurs? Kontakta mig så kan vi sy ihop ett heldagspaket – kanske med ett teoripass mitt på dagen, eller varför inte avsluta dagen med en prova-på-tävling?

Prislista 

Ridlektion, lånad häst, individuellt, 45 minuter, 550:-

Ridlektion, lånad häst, 2-3 personer, 45 minuter, 450:- /pp

Ridlektion, egen häst, individuellt, 45 minuter 450:-*

Ridlektion, egen häst, 2-4 personer, 45 minuter 350:-* /per person

Ridlektion, unghäst, 30 minuter 350:-*

Obs: ovanstående nya priser from. Okt 2017

Heldagskurs Pris vid förfrågan

*Vid resa till annat stall behöver ni vara fler personer, hur många beror på avstånd. milersättning tillkommer med 23 kronor/mil (ink. moms) när det handlar om längre resor än en mil.