Ridlektioner på Drakboda

OBS: För att löpande ha koll på när det ges ridkurser så gå gärna med i Facebokgruppen ”ridkurser på drakboda”. Där kan det läggas ut ridtillfällen med relativt kort varsel och det går även att hoppa in i grupper vid avbokningar.

Luciaritt
Luciaritt på Drakboda

Under 2017 kommer jag att kunna erbjuda privatlektioner både på Drakboda och på andra stall. Eftersom jag under våren både studerar och kommer vara guide i alperna blir det dock ingen seriekurs. Däremot blir det en vårkurs som kommer att löpa under ett antal tisdagskvällar under våren. Finns det efterfrågan kommer jag också även i sommar ha ridläger. Dessa kommer genomföras v. 30 samt v. 31 så kontakta mig gärna redan nu om du är intresserad!

Privatlektioner

Drakboda finns det möjlighet att både rida privatlektioner eller att boka in sig och rida upp till tre personer på samma gång. Vi har hästar som passar såväl nybörjaren som den erfarne ryttaren och hästarna väljs ut för att passa just dig och dina önskemål. Likaså går det bra att välja om du vill rida uterittslektioner eller hellre vill fokusera på dressyr och gångartsridning på ridbanan.

Har du en egen häst så har du också möjlighet att boka in mig. Jag kan vid mån av tid resa till ditt stall, men för detta krävs det att det blir minst två ekipage som rider. Välj själv om du vill fokusera på träning inför tävling eller unghästträning och utbildning av hästen. Jag ser gärna att vi ses flera gånger för att skapa en långsiktigt utvecklingsplan. Möjlighet finns även till kortare unghästlektioner.

Heldagskurs

Är ni flera stycken som vill rida kurs? Kontakta mig så kan vi sy ihop ett heldagspaket – kanske med ett teoripass mitt på dagen, eller varför inte avsluta dagen med en prova-på-tävling?

Filmanalys

I vår kommer det även vara möjligt att få hela/delar av sina pass filmade med kommentarer. Perfekt för dig som vill lära dig mer om att analysera exempelvis din hästs takt och tempon!  Är ni flera så kan vi avsluta en längre kurs med en gemensam filmstund där vi tillsammans går igenom delar av ritterna.

Prislista 

Ridlektion, lånad häst, individuellt, 45 minuter, 550:-

Ridlektion, lånad häst, 2-3 personer, 45 minuter, 450:- /pp

Ridlektion, egen häst, individuellt, 45 minuter 450:-*

Ridlektion, egen häst, 2-4 personer, 45 minuter 350:-* /per person

Ridlektion, unghäst, 30 minuter 350:-*

Obs: ovanstående nya priser from. Okt 2017

Heldagskurs Pris vid förfrågan

*Vid resa till annat stall behöver ni vara fler personer, hur många beror på avstånd. milersättning tillkommer med 23 kronor/mil (ink. moms) när det handlar om längre resor än en mil.