Terränglöpning – du är underbar!

Ok, hästrapport kommer imorrn eller så, har trots allt ridit sju stycken idag men just nu är jag hög på endorfiner! Släpade med mig löpskorna i min 22-kilosväska för att jag kanske skulle kunna jogga lite längs vägen. Kändes inte alls lockande… Idag var det dock dags men jag gav mig ut på ängarna. Följde slingrande stigar, skuttade över mossa, besteg en kulle eller två och så hem rakt över det stora lavafältet. En blandning av sand, sten och lupiner! Så vackert och jag hade roligt! Man får koncentrera sig mer i terräng och får samtidigt verkligen njuta av naturen. Vackra vyer, fåglar, växter och får!

20120723-230953.jpg

20120723-231011.jpg

20120723-231026.jpg

1 reaktion på ”Terränglöpning – du är underbar!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen