The Nike Blast 2014 – Anmäld!

Idag släpptes biljetterna till det grymmaste gruppträningskonventet jag varit på! Fantastiskt utbud och massa glädje i två hela dagar! Jag pratar förstås om The Nike Blast

20131209-190101.jpg

Nu tränar jag inte så mycket gruppträning längre. Dels på grund av en förkylningsfylld höst men också på grund av att cykel och längdskidåkning har prioriterats före. Detta är dock så mycket glädje åt alla håll och kanter så det vill jag inte missa! Som vanligt kör jag en blandning av dans, kampsport och rörlighet men till skillnad från tidigare år även betydligt mer spinningpass som ett led att få in lite extra cardio inför Vasaloppet.

Har bokat in mig på nedanstående klasser. Var några på stora scenen också som jag vill gå på men där behöver man inte boka sig så de blir en bonus!

20131209-190353.jpg

Om du ska ha en plats är det nog läge att boka, de verkar gå åt i en hiskelig fart!

3 reaktioner på ”The Nike Blast 2014 – Anmäld!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen