Västkust = Bästkust

3 veckor på västkusten var riktigt härligt och behövligt! Egentligen GÖR man kanske inte så mycket. Läsa lite, lösa korsord, promenera och klättra i berg, titta på havet, leka med hunden och så PYSSLA. Jag blir enormt rastlös när det gått några dagar, så då blir jag produktiv. Samlar snäckor, gör ramar, halsband, pyntar tändsticksaskar, stickar en tröja är några av de saker jag ägnar mig åt då. Samtidigt mår jag enormt bra av denna nedvarvning, det är något som jag tror alla människor behöver, på ett eller annat sätt!

Sen var Elisabeth och hälsade på mig ett par dagar. Hon lyckades tyvärr tajma både min förkylning och årets manetinvasion, så badande blev det inte så mycket av… men mysigt var det, och vi hann med såväl utekväll, promenader, mys och besök på Vitlycke (hällristningar).

Helgen efter det var det 50-års kalas på ön. Det var dukat till fest i sjöboden och en stilla kväll gjorde att vi kunde sitta ute och umgås en bra stund. Härligt!


Sista veckan blev det även en del Kajak-paddlande och snorklande (enormt vackert!). Dock lyckades jag aldrig ta mig upp på vindsurfingbrädan i år, något som grämer mig lite. Här demonstrerar dock min far hur det ska se ut:

Kom hem i lördags och har sedan dess varit fullt upptagen med urstädning av gamla lägenheten samt målning och påbörjad inflyttning/ommålning i den nya. Kommer med rapport om DET inom de närmaste dagarna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen