Vrickad fot?

För tillfället har jag en högerfot som inte är så glad. För två helger sedan råkade jag trampa sönder mitt eget nagelband på stortån och det är fortfarande inte läkt. Dessutom så lyckades jag igår vricka samma fot efter den smarta idén att springa barfota ner för en slänt fylld med rötter. Lite läskigt när man faktiskt hör hur det knäcker till!

 

Status idag: Fotleden svullen men gör inte speciellt ont. I vissa vinklar kan det dock ömma till. Igår kunde jag spela brännboll och promenera till söder så det är nog inte så allvarligt. Vågar dock inte ge mig på en joggingtur och imorgon (då jag börjar jobba) hade jag tänkt ha höstens premiär i Body Combat men vi får se om jag får avvakta med det.

 

Annars var för övrigt gårdagen riktigt bra! Inleddes med en ridtur, följdes av häng på ett friluftsområde där det spelades brännboll, frisbee, badades och grillades. Avslutade kvällen med att bege oss in till söder och kika på de tappra människor som sprang midnattsloppet. Två kvällar i rad har för övrigt tillbringats i krogmiljö men än så länge är nykterhetsdelen av 100-dagarsutmaningen inga problem.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen