Bokdags!

Nu har jag precis laddat in första boken i serien Wheel of Time till min Iphone. Ser fram emot många timmars lyssnande då serien består av över 10 böcker som dessutom är av det tjockare slaget. Vi har flera av böckerna på Svenska och jag läste dem förr och tyckte om dem, men sen hade vi inte de sista böckerna, så nu när jag fick tag på ljudböckerna tänkte jag att det är lika bra att börja från början och då dessutom på engelska. Jag läser/lyssnar gärna igen på böcker som jag gillar. Bryr mig inte så mycket om att jag vet om handlingen utan det är själva berättandet jag uppskattar. Hur ser ni på det, läser ni om böcker ni gillar?

 

När jag jobbar blir det inte så att jag läser så mycket. Har svårt att slå mig till ro och ta mig den tiden, men har då upptäckt fördelen med ljudböcker! Det är perfekt på väg till jobbet då jag går lite, väntar, sitter på tunnelbana och sen går igen. Totalt har jag 30 minuter till jobbet, men att sitta ner och läsa hinns sällan med. Lyssnandet gör däremot att man kan ta del av historien hela tiden.

 

Så, imorgon inleder jag dagen med en joggingtur och frukost, följt av lite wheel of time. Känns som att det kan bli en bra start på dagen! WoT är för övrigt en fantasyserie som utspelar sig i en fiktiv värld och har bland annat inspirerats lite av hinduismens syn på Karma.  I övrigt minns jag att det är många karaktärer att tycka om och mycket magi!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen