Botad sockergris?

Hemma från en (underbar!!) spelning som det kommer mer update om när jag orkat föra över bilderna. Kan väl bara säga att det var mycket känslor och mycket stämning och även om jag och Malin var eniga om att spelningen på Cirkus i våras var snäppet bättre, så var det ett grymt farväl av ett band som alltid kommer ligga mig väldigt varmt om hjärtat!

 

Nu till saken: Kom hem och skulle äta lite. Som efterrätt skulle jag unna mig en chokladpralin. Ni som känner mig vet att jag alltid älskat godis och att choklad fortfarande är något som är en favorit! Fick i alla fall en låda fina praliner i födelsedagspresent i våras (ej smakat hittills) och tänkte att en bit till teet skulle kunna smaka. MEN, huh, den smakade tyvärr bara socker och lite konstgjort. Det slutade med att pralinen fick besöka soporna och jag letade fram en kladdkakemuffins á la LCHF för att stilla chokladbehovet. Ska jag köpa choklad så är det minst 70% som krävs, men gärna ännu mer.

 

Det är intressant hur smaklökar och sockerbehov kan påverkas av vad man stoppar i sig i det dagliga livet och känslan av att jag faktiskt njuter MER av lågkolhydratsgodsakerna än motsvarande sötade varianter är fascinerande.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen