Fina hästar!

Kan inte påstå att jag varit en fantastisk publik idag heller men såg i alla fall Maria Berg och Svartur genomföra en mkt snygg T2-uttagning som belönades med flera åttor!

B-finalen i F1 var spännande och många hästar verkade störas av publikens applåder och kraschade i passläggningarna, med poängavdrag som följd.

Passlöpen var en riktig rysare och två ungdomsryttare, Albin och Lovisa, var snabbast. Lite coolt när ungdomarna rider i egna klasser men faktiskt är bättre än seniorerna totalt sett också! Albin slog till på personbästa och jäklar vad det gick! Jag hoppas på att kunna starta Assa i denna gren nästa år! Försökte ladda upp en film men fungerade tyvärr inte… Men mycket ball gren!

Annars har jag ägnat dagen åt att bada häst (nu är hon vit!), Mysrida på lång tygel i skritt, trav och tölt, tränat ett pass NTC (tack till Nike för en app som instruerar kring vad man ska göra) och ätit middag med thailändsk barbecuebuffé! Vi valde bort ryttarmiddagen, framförallt av ekonomiska skäl. 350 kronor kändes lite väl dyrt faktiskt!

20120714-235225.jpg

Ärevarv i V1u

20120714-235324.jpg
Stretchning i hotellgymmet!

20120714-235339.jpg

Glass, frukter och toppade med varm jordnötssås = en hit!!

Nu är det sovdags och ladda inför morgondagen. 13:00 startar vi i speedpass. 100 meter på tid och jag har som mål att rida på under 9 sek och förhoppningsvis då kvala till nästa SM! Segrarna lär ligga under 8 sek och dit har vi en bit kvar…!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen