Hej då Sverige

Vinkar hej då till Sverige och åker till Island för en drygt tre veckor lång vistelse! Sol, fina hästar, undebar natur och trevligt umgänge väntar. Min kamera har lag av helt så får nöja mig med mobilen.

Första dagarna kommer jag och mamma resa runt en del men sen kommer jag att vara hos våra vänner (min ”andra familj”) på gården Leirubakki!

Packning har som vanligt varit den största utmaningen, skulle behöva en personlig coach där! Kläder för ALLA väder och situationer måste liksom med. Träningskor, vandringskängor, stallskor, ridhjälm, regnställ, varma tröjor, badkläder, civila kläder för häng och för party etc! Blev en sista-minuten-ompackning till pappas 90+20-litersrygga. Och ja, jag bryter självklart mot regeln att man lätt ska orka sin egen packning… ;)

20120717-062153.jpg

En dag på ”jobbet” förra året.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen