Kombitur!

Jag gillar att slå flera flugor i en smäll, särskilt trevliga sådana!

Idag skulle jag testa mina nya däck som införskaffades igår. Toppenservice av grabbarna på Länna Sport förresten! Förutom nya däck blev det även SPD-pedaler som passade de nya skorna jag köpte på Sportshopen! Både jag och de i butiken tyckte att cykeln blev ball med nya däcken:

20120701-232706.jpg

Hur som helst insåg jag att det var evigheter sedan jag träffat Malin och lyckades därför boka in en lunchdejt! Kombinera träning och socialisering är ju toppen!

Jag cyklade från Drakboda strax innan elva, över Segersäng, till Hemfosa och sedan Tungelsta på skogsvägar och grusvägar. Turen tog inklusive en del trassliga stop 65 minuter och mätte 16.5 km. Det märks hur mycket långsammare det går på annat underlag! Efter ett stopp vid Malins stall med lite hästgos som bonus så fick både jag och cykel lift hem till dem.

Lunch och kaffe och allmänt babbel blev det innan jag styrde kosan hemåt. Himlen verkade oroväckande ett tag men släppte inte alltför mycket regn och de 20 km det var hem tog 75 minuter att avklara. Är det sånt underlag på Cykelvasan så känns det överkomligt att ta sig i mål innan spärrtiderna, vilket är mitt primära mål! Måste dock lära mig att det är osmart att äta en gigantisk måltid precis innan träningspasset… Min rädsla för att inte ha energi och bli hungrig gör att jag ibland petar i mig för mycket innan, med resultatet illamående!

20120701-233619.jpg
Puss på miniatyrhästar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen