Kulturinjektion och ”flow”

Förutom lite ridning och ridlektioner har jag idag varit kulturell! Jag och pappa åkte ner till Nynäshamn tillsammans för att gå på Vernissage! Kul och lite annorlunda, även om jag själv i nuläget inte ser värdet i att köpa dyr konst, så njuter jag av att kika på spännande och annorlunda tavlor.

Pappa fick nog också lite extra inspiration till att bege sig hem och fortsätta renovera i torpet som så småningom ska bli hans ateljé! Vi pratade om flow tidigare idag och just nu verkar han vara i ett renoveringsflow! Riktigt kul att se hur det gamla torpets rum får nytt liv.

Men frågan återstår: vad krävs egentligen för att skapa ett flow?*

20120915-221548.jpg

Jag hade bara träningskläder med mig till Drakboda och fick låna en klänning av mamma som jag sen fick ärva, mycket nöjd!

*flow = känslan när allt bara funkar och känns kul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen