Kveikja frá Leirubakka – till salu

På jakt efter en ny bästa vän? Jag måste dra ner lite på hästantalet och vill först och främst kolla intresset bland närmaste bekantskapskretsen samt er som läser min blogg:

Kveikja är ett trevligt och socialt rödblackt sto född 2013. MYCKET stabilt psyke. Påbörjad inridning och hittills okomplicerad i både inridning och i all form av hantering. Både töltar och travar naturligt. Tömkörning förstod hon direkt och andra gången med ryttare på ryggen red jag själv i skritt och trav.image

Nyfiken och längst fram i flocken!
Nyfiken och längst fram i flocken!

Jag har ägt henne sedan hon var föl och köpte henne då hennes mamma var en fantastisk ridhäst. Stabil, trygg men ändå villig. Hon har samma pappa som min Bylting (Kyndill frá Leirubakka, e: Keilir frá Midsitju) och samma mamma som min Aska (Bryggja frá Árbakka).

Kveikja importerades i maj 2016 och har vuxit upp i storflock på Island. Hon går nu i lösdrift. Hennes helsyster Stefna har jag haft på träning under en period och var också mycket trevlig att rida på.

Säljes då jag har för många hästar och inte hinner ge henne den tid hon förtjänar. Efter lite arbete i höstas vilar hon nu!

Kveikja har medelvilja och kommer att bli en perfekt häst för dig som vill rida kurser och kanske tävla på klubbnivå. Hon har snygg exteriör, stor och välvuxen redan som 3,5 år och rör sig fint även oskodd!

Pris: 35000:- Inkl moms

Kontakta mig först och främst via mail (malin.stang@gmail.com)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen