Livet som säsongare

Ridning på Röstberget en helg i februari
15 minuteratt skida upp hit!

Äntligen börjar jag landa lite i hur det är att leva säsongsliv med allt det innebär. Hästfokuset kommer vara lite varierat under året när man bor och jobbar som jag gör nu men det är något jag får vänja mig vid. Sedan December har jag jobbat massor i Tänndalens skidanläggningen och detta inom både skidskola, restaurang, lift och event. Kul och varierande och något som jag kommer att göra även nästa vinter. Sedan har maj och juni varit fyllt av undervisning och tävlingar vilket nu toppas med Landsmot och sedan SM i Romme nästa vecka. Det blir Assas sista SM innan hon får pensioneras från tävlingsbanan och jag får fokusera på tjejerna som bor uppe hos mig!

När jag kommer hem till Tänndalen igen blir det fullt ös med sommarjobb i form av att inventera och restaurera ledsystemet inom ett stort projekt. Detta pågår september ut och efter det blir det återigen ökat fokus på hästar och kanske lite ledigt på det innan vintersäsongen drar igång igen!

Speaker på prisutdelningen under Lilla Världscupen

Det senaste året har varit så roligt och spännande även om det såklart känns lite osäkert att gå ifrån en stadig inkomst till att vara timanställd och klara sig betydligt mer på eget företagande ochjag bollar hela tiden idéer i med mig själv om ex hur man kan göra ridningen mer tillgänglig. Att själv driva ridskola med egna hästar känns inte aktuellt men samtidigt finns det ett så stort behov av ridskola och ridundervisning så någon slags lösning blir det nog så småningom. Därför är det extra roligt att vara med i ledprojektet där vi även kommer att utveckla ridlederna i området. Snacka om chans för hästnäringen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen