Löpstatus – ej helt 100!

Min egen löpning känns sådär just nu. Löparknäet är borta men känner mig inte löppepp. Brukar springa med Nike Run club på onsdagarna och pressar då vanligtvis intervaller med härliga människor. Känns bra efteråt och folket gör det kul!

Distanspassen har dock krånglat på senaste tid. Benhinnor som ömmar, puls som rusat etc. Igår blev det dock oplanerad lugn distans med NRC runt Kungsholmen. Runt en mil på en timme så egentligen är formen ganska bra, bara känslan i kroppen som saknas.

Valde hur som helst att lägga mig i bakre gänget och höll pulsen låg med fokus löpsteg och socialt snack. Peppa de andra i backarna etc. Helt plötsligt hade det gått en mil och jag kan konstatera att jag helt klart är långdistansare, piggast i benen sista kilometrarna!

Peppen fortsatte sen när vi skulle hem. Martin är till skillnad från mig i sin livs löpform och som uppladdning inför halvmaran på lördag så sprang han även hem, med mig brevid på cykel! Lär gå grymt bra på lördag, kul!

20130502-103724.jpg

Foto: Amanda

Cyklandet går bättre än någonsin, så den delen av träningen känns bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen