Midsommar!

Nu har vi passerat midsommar och går igen mot mörkare tider. Rent teoretiskt ligger dock större delen av sommaren framför oss, då det även om det blir mörkare på kvällarna igen, faktiskt blir varmare.

Midsommar tillbringade jag med stora delar av släkten på vårt sommarställe på Källareholmen. (En liten ö som ligger i norra bohuslän). Det blev mycket slappande men även en hel del socialt umgänge, dans kring midsommarstång, god mat och på kvällen utgång i Grebbestad. Ett projekt som blir rätt stort då det innebär båttur och promenad på c:a 2 km innan vi är framme. Men som flera av oss sa: Promenaden hör till! Jag hann även med årets första dopp. Inte helt frivilligt men det var enda sättet att bli av med sanden som täckte mig efter några timmar på sandstranden. Kallt var det, men inte fullt så kallt som jag trodde. Har ni badat än i år?

Jag är en sån där person som verkligen föredrar värme framför kyla (även om jag älskar snö och vinteraktiviteter av diverse slag) och därför känns det extra ironiskt att nu när värmen kommer så åker jag och mamma till Island. Egentligen hade vi bokat biljetter för att åka till Landsmót som är det stora tävlingen som går vartannat år, men trots att Landsmót blev inställt på grund av hästsjukdom så åker vi ändå. Planen är inte helt spikad ännu, men vi börjar i norr och turistar lite där innan vi mot slutet av resan planerar att vistas på södra delen för att bland annat hälsa på våra vänner på Leirubakki.

1 reaktion på ”Midsommar!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen