Min räddning i sjuksängen

Ja, jag har fortfarande inte lyckats bli frisk från förkylningen jag har dragits med utan tvärtom blivit värre igen. Detta innebär långa, sega dagar i soffa och säng där jag varvar mellan att se på TV, slösurfa på nätet och läsa (Just nu: Harry Potter and the deathly hallows).

Som alla vet är drycken te en mycket bra vän till halsen vid förkylning, speciellt med ingefära i. Trubblet har dock varit hur man på ett smidigt sätt ska få i sig teet när man halvligger utan ett bord i närheten. Min lösning:

Min ljusblåa termosmugg från Primus som kan ligga bredvid mig i soffan utan att läcka. Är man ute efter en bra termoseffekt är denna mugg absolut inte den bästa. Blev lite besviken i skidbacken då teet var rätt kallt vid lunchtid. Värmen håller dock någon timme eller två och därför fungerar den utmärkt att dricka ur när jag är och dömer tävlingar, sitter på tunnelbanan på väg till jobbet, åker bil eller som nu; ligger i sjuksängen. Orsaken till att den slår andra termosmuggar är framförallt den oslagbara förmågan att hålla tätt. Den är utrustad med silikontätning vilket gör att den går att lägga upp och ner i handväskan utan att man riskerar läckage och när det är dags att dricka trycker man bara ner en knapp i locket.

Termosen kostar ungefär 99:- och finns bland annat på Naturkompaniet.

 

2 reaktioner på ”Min räddning i sjuksängen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen