Orienteringsdags?

Efter mitt två månaders jogginguppehåll så har jag nu kommit igång igen. Att ta två rundor inom loppet av 2 dagar var kanske inte helt genomtänkt dock. Kondisen orkar men vaderna är galet stela idag.

 

Har under lovet även utforskat närområdet och begett mig mot Nackahållet. Insåg att jag har rätt nära till Nackareservatet där det finns fina slingor. Måste dock göra mer research innan jag ger mig ut i skogen eftersom jag har sprungit vilse lite för ofta, till och med när jag hållt mig till vägnätet.

 

När jag googlade lite efter spårkartor kom jag även över denna sida. Det är den lokala orienteringsklubben som fixar detta event.  Superspännande tycker jag, som var en av de få som faktiskt gillade orienteringen i skolan och dessutom var snabb på det. Av någon anledning tycker jag att det är lättare att springa när det är lite kuperat. Har varit småsugen på att testa igen men att ge sig ut och orientera på egen hand kan ju vara lite komplicerat, och gå med i en klubb och satsa fullt ut har jag inte riktigt tid till.

 

Men nu blir det alltså att ge sig ut i Nackareservatet den 12:e maj! Det blir två flugor i en smäll då jag lär mig hitta lite mer samtidigt som jag får testa orientering ”på riktigt”. Lutar åt att jag kommer att testa en medel-bana, man vill ju ha lite utmaning. Någon som är sugen på att hänga med?

 

1 reaktion på ”Orienteringsdags?”

  1. Pingback: Malins Blogg · Vilse i skogen…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen