Packning pågår…!

Här hemma packas det för fullt! Direkt efter jobbet imorgon bär det av mot Dalarna och Mora. På lördag är det dags för cykelvasan. På grund av mycket jobbande denna uppstartsvecka så har det för övrigt passat rätt bra med en vilovecka så att kroppen är laddad! Vilovecka innebär inte totalt stillasittande utan vardagsmotion i form av 12 km cykel varje dag blir det ju då jag pendlar, men ingen hårdträning!

Satt nyss och tittade på banprofilen:

Den där lilla peaken vid Oxberg var absolut den värsta delen i förra årets lopp så den håller jag på att mentalt förbereda mig inför. Låg växel och tålamod kommer vara mantrat uppför där!

I övrigt så försöker jag komma ihåg allt: Cykelkläder, skor, handskar, resorb, energibollar, ombyteskläder, cash, cykelväska med reparationskit, solskydd, mjukiskläder.

Inser att jag måste införskaffa ögondroppar imorgon då jag de senaste långloppen fått problem med uttorkade ögon och linser (någon mer som känner igen problemet?) och ska det bli regn måste jag jaga rätt på sleeves och kanske även en regntät cykeljacka? Jordnötter blir också att införskaffa, salt och energirikt gillar jag att käka när jag håller på länge!

Starten går 10:50 på lördag så då får ni hålla tummarna lite extra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen