Ridning på Djurgården!

Ända sedan jag sprang blodomloppet och upptäckte vilka fina ridstigar det fanns därute på Djurgården blev jag sugen på att dra dit hästarna för att upptäcka mer!

Skapade ett event på Facebook och bjöd in klubbmedlemmarna. Många var sugna men få kunde tyvärr komma med häst när det kom till kritan. Vi blev dock tre ryttare + fyra till som anslöt för att fika! JagAssa, MammaJarpur och SofieSvalur var den tappra skaran som gav oss ut bland rullskidåkare, turistbåtar (sällan jag blivit så mycket fotograferad!), cyklar, betande får, höga broar och brännbollsspelare!

Parkerade gjorde vi på en bussparkeringsplats nedanför Kaknästornet (efter tips jag hittade här) och jag hade tittat lite på ridvägskartorna men vi red mest på känn sedan!

Tips:
Det är alltså helt tillåtet att rida på Djurgården bara man håller sig till angivna ridvägar och visar hänsyn. Vi höll oss mest till skritt och tölt och njöt av den fina naturen och vackra sommarkvällen! Rekommenderar dock att ni har hyfsat säkra hästar med er! Planerar ni er rutt i förväg slipper ni också att hamna ute på asfaltsvägar av misstag…

20120705-235535.jpg

20120705-235555.jpg

20120705-235604.jpg

1 reaktion på ”Ridning på Djurgården!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen