Ridlärare

Privatlektioner

Har du en egen häst så har du möjlighet att boka in mig för privatlektioner för mig. Jag kan vid mån av tid resa till ditt stall, men för detta krävs det att det är flera ekipage som rider, hur många beror på avstånd. Välj själv om du vill fokusera på träning inför tävling eller unghästträning och utbildning av hästen. Finns det extra häst att låna går det även bra att ha uterittslektioner. Jag ser gärna att vi ses flera gånger för att skapa en långsiktigt utvecklingsplan. Möjlighet finns även till kortare unghästlektioner.

Jag har hösten 2017 flyttat till Funäsfjällen men är då och då på besök söderöver och är ni intresserade av en helgkurs så reser jag gärna till er! I Funäsfjällen finns det möjlighet att rida lektion på någon av de hästar som ägs av mig och mina föräldrar. 

Heldagskurs

Är ni flera stycken som vill rida kurs? Kontakta mig så kan vi sy ihop ett heldagspaket – kanske med ett teoripass mitt på dagen, eller varför inte avsluta dagen med en prova-på-tävling?

Prislista 

Ridlektion, lånad häst, individuellt, 45 minuter, 600:-

Ridlektion, lånad häst, 2-3 personer, 45 minuter, 500:- /pp  

Ridlektion, egen häst, individuellt, 45 minuter 500:-* 

Ridlektion, egen häst, 2-4 personer, 45 minuter 400:-* /pp 

Heldagskurs Pris vid förfrågan

*Vid resa till annat stall behöver ni vara fler personer, hur många beror på avstånd. milersättning tillkommer med 25 kronor/mil (ink. moms) när det handlar om längre resor än en mil.