Teknikdrömmar

Känns som jag för tillfället är helt insnöad i olika typer av teknik:

 

1. Datorn! Min nuvarande dator är en gullig lite mini-PC från LG som tyvärr börjar bli lite gammal och trött. För att pigga upp den och göra den kompatibel med min jobbdator så har jag lyckats installera Win7 samt officepaket. Tyvärr blue-screenar den nu istället med jämna mellanrum så den stora frågan just nu är: Ska jag köpa en ny dator och ska jag i så fall satsa på en Macbook air? Gillar verkligen Mac och alla jag pratat med är positiva, men samtidigt är det mycket pengar och då min iPhone 3g börjar bli lite väl trött den med (kraschar också med jämna mellanrum) kanske det är bättre att prioritera en ny mobil?

 

2. Datorprogram. Får utbilda mig en hel del nu i början på läsåret. Förra veckan var jag på en spännande utbildning i Google Apps som vi ska börja använda oss mer av i jobbet. Både delade dokument, sites och kalendrar är funktioner jag inte riktigt har utnyttjat fullt ut innan men som verkar vara riktigt användbara, roligt! Nästa vecka ska jag på en heldagsutbildning i Visma Administration för att bli ännu bättre på att förmedla detta programs användningsområden vidare till mina elever.

 

3. Pulsklocka! Den tredje teknikprylen jag har cravings efter. Fick låna pappas förra veckan och oj så mycket roligare det var att springa när man kan ha koll på puls och ansträngningsnivå. Dessutom är det intressant att se hur pulsen kan utvecklas och förbättras över tid.

 

 

1 reaktion på ”Teknikdrömmar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen