Vilse i Te-djungeln?

Det är bara att konstatera; det finns te och så finns det TE.

 

Efter att jag slutade dricka kaffe (november) så har jag istället ökat mitt tedrickande  med några procent och också börjat ställa mer krav på teet jag dricker. Nu känner jag mig inte rik nog att köpa de lyxigaste sorterna i affären när jag inte ens vet om jag sedan gillar dem men botaniserar hejvilt bland lite mer normalprisnivån.

 

Kan dock slänga in en varningens ord: Garants teer smakar konstgjort och rent ut sagt illa!

 

Det finns en uppsjö av helt ok teer, exempelvis liptons olika fruktiga och lite mer kryddiga varianter (indian spice och african rooibos exempelvis).

 

Sen finns det de teer som faktiskt är riktigt Goda. På Café brukar de lyckas bra med de olika lösteerna som finns. Har även lyckats pricka in nåt lös-te då och då och nu senast: Friggs ekologiska rabarberte! Spana efter de små fyrkantiga färgglada lådorna så vet ni vilka jag menar. Finns även med äppelpaj och blåbärssmak!

 

Vad är ert bästa te-tips?

5 reaktioner på ”Vilse i Te-djungeln?”

  1. Just nu dricker jag ingefärste med en sked honung,,,inte för att det är gott men nog nyttigt

  2. Att hitta något som det absolut inte finns någon gnutta palmolja i (det gäller ju även mat – trots att det är supersvårt) :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen