Ridläger 2023

I sommar kommer jag erbjuda dagridlläger för barn (7 – 12 år) i Tänndalen och Funäsdalen. För att kunna deltaga ska du kunna rida självständigt i skritt, tölt/trav (inget krav på tidigare erfarenhet av islandshästar) och vilja ha härliga dagar fyllda av häst. 

Dagridlägren i Juli sker i anslutning till stadion i Tänndalen och ridbanan där. Innehållet under dagarna anpassas efter barnens nivå och intresse men det blir två ridpass per dag med olika teman, pyssel, skötsel och teori. Vi samlas klockan 9 och pratar om dagen och efter det gör vi i ordning hästar och rider. Vi äter en gemensam lunch innan det blir ett till pass på eftermiddagen. Kanske att vi bygger en bana eller övar in ett program?  Beroende på grupp kan det även bli ett pass i naturen!  Avslutar dagen gör vi 15:00!

Det kommer vara små grupper med 2 – 4 deltagare så det blir mycket tid för varje elev och med möjlighet till mycket individualiserad undervisning. 

Lägret omfattar:

  • 2 ridpass per dag
  • Mys, häng och hästpyssel
  • Ridbanehyra och tillgång värmestugan
  • Lunch som vi äter gemensamt men packa gärna med eget mellis. (Ange allergier vid anmälan) 

Pris:

2 dagars läger för 1900 :-

3 dagars läger för 2600:-

Tillfällen under sommar 2023:

Tänndalen (Arenan) 2-dagars: 

  • Dagridläger v. 27: 5 – 6 Juli. Fullt!
  • Dagridläger v. 28: 12 – 13 Juli Fullt!
  • Dagridläger v. 30 26 – 27 Juli Fullt!

Funäsdalen (Röstberget) 3-dagars: 

  • Dagridläger v. 34: 21 – 23 Augusti  Fullt!

Anmälan: 

Sker till malin.stang@gmail.com senast 2 veckor före respektive lägerstart. Ange namn, adress (om du är en ny kontakt för mig) samt gärna lite förkunskaper för barnet.

Villkor: Lägret kan komma att ställas in på grund av för få deltagare. Anmälan är bindande och faktureras två veckor  innan lägerstart (betalningsvillkor 14 dagar). Vid sjukdom med sjukintyg för ryttare återfås 80% av anmälningsavgiften. 

Försäkringar

Hästarna är försäkrade så att det ska täcka både häst och ryttare! Dock sker all ridning på egen risk och jag vill att alla barn som rider också har en egen olycksfallsförsäkring samt använder en godkänd hjälm. Det finns ett fåtal hjälmar till låns men det är såklart alltid bättre med individuellt anpassad säkerhetsutrustning. Hästarna som används i verksamheten är vänliga och trygga till sin personlighet men de är samtidigt levande varelser och olyckor kan ske.

Rulla till toppen