Bandit Boat 12!

Befinner mig på Drakboda och har fått lite sömnåterhämtning efter 24 timmar på östersjön. Det var i fredags kväll dags att gå på Silja Galaxy för den 12:e kryssningen anordnad av Bandit Rock och den första rockkryssning jag åkte på.

 

Det var totalt 6 band som spelade, fyra på kvällen och två dagen efter. Det gemensamma temat var rock men det var allt ifrån finsk tokmetal (Korpiklaani) till svensk death metal (The Unguided) till lite lugnare klassisk (?) rock i Malins smak:

Black Stone Cherry:

eller svenska Threadstone som blev mina favoriter :

Kunde konstatera att kvällen blev lugnare snabbare än vid vanliga kryssningar. Sista bandet gick av scen vid 02:30 och efter det började folk droppa av, så det var mer häng och mingel och mindre dans. Mycket blandat folk i alla åldrar, men självklart en större mängd testosteron och mer nitarmband än vid en vanlig kryssning och barnfamiljerna lyste med sin frånvaro. Reaktionerna från folk när de märker att man är nykter varierar för övrigt från: ”men, varför deeeet?” till: ”fan, vad coolt!”. Jag ser det mer som att jag har kul, men är liite piggare än övriga dagen efter.

Idag väntar ridlektioner, ridning samt ett besök på Hälsomässan i Älvsjö.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen