Idag var vi på Ensta och tränade på ovalen med tjejerna. Kul! Alltid nyttigt att befinna sig på ovalbana när det inte är tävling också. Ännu ett sätt att avdramatisera tävlingsmomentet. Jag ville även testa att lägga Bylting i pass på ovalbana då jag i ett spontant ryck fick för mig att tävla det nästa helg. Efter dagens passförsök där vi inte fick nån pass men väl en fantastisk ökad tölt så sparar vi nog på femgångsdebuten lite…

Bylting töltar på i uppvärmningen!

Aska fick jobba skritt – tölt – skritt och även övergångar i tölt. Bitvis är hon en stjärna, bitvis blir hon sååå stark! Rider jag på stång är hon trevlig i munnen men blir då istället orolig i formen och målet är ju såklart att kunna rida henne bra på tränsbett så vi övar på det. Mamma tog en bild på oss efteråt och ändå kul att se skillnaden mot när jag satt på henne i somras.

 

Aska frá Leirubakka!
Aska i Juli 2016
Banträning och kalla fötter
Märkt på:            

2 reaktion på “Banträning och kalla fötter

  • maj 5, 2017 kl. 17:22
    Permalänk

    Vilka vackra hästar du har. Jag red en gång i tiden. Då tävlade jag i dressyr. Nu är det dottern som håller på men hon är mer förtjust i dressyr.

  • maj 5, 2017 kl. 20:22
    Permalänk

    Åh, tack! Ja, jag började med dressyr som ponnyryttare och är väl lite dressyring även som islandsryttare =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.