Barcelona – promenader, mat och bad!

Efter mentorsmys, skolavslutning, studentavfirande och betygsstressarhets (Ja slutet på maj är helt klar den mest hektiska tiden för lärare!) så är jag på en välförtjänt långhelg i Barcelona med fina kollegor!

Vi landade sent igår kväll och avnjöt middag och drinkar. Jag siktade in mig på de alkoholfria varianterna. Något jag är tacksam för då jag i morse kunde vara uppe med tuppen och njuta av en härlig morgonjogg längs med stranden. Idag har fötterna fått arbeta hårt och vi har gått runt en hel del innan vi placerade oss på stranden för solhäng och bad! 

Ikväll kommer vi utforska mer av matkulturen och besöka en tapasrestaurant! 

 

Fantastisk grillad tonfisk med ratatoille!
En alkoholfri Strawberry Daquiri, Godis!
Morgonjoggen bjöd på vackra vyer!
Mina Nike Free har fått jobba hårt! Älskar dom!
Turistar!
Strandglädje!

Imorgon utlovas regn så då blir det mer inneaktiviteter. Söndag räknar jag dock med att prova på vågsurfing. Får se om jag får med någon kollega på det!

 

2 reaktioner på ”Barcelona – promenader, mat och bad!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen