Crawlteknik = obefintlig!

Idag efter jobbet blev det en tur till Selfoss (45 min med bil)! Besök i simhallen stod på schemat. Egentligen är dock simhall fel ord. Selfoss är största staden på södra Island och i ett land som älskar att bada så innebär det en rätt avancerad bananläggning:

– två simpooler för träningsimning (en ute och en inne)
– en plask och lekpool med leksaker och rutschkana
– Torrbastu
– Ångbastu
– 3 ”heita pottur” i olika temp
– en grund bassäng för ”solbadande”.


Bild från Simhallens hemsida

Jag införskaffade simglasögon och gav mig sedan på utmaningen: Lära mig att crawla! Det är inget jag fick lära mig i skolan och jag kan det i teorin men i praktiken… Ajaj, 25 minuter och ett antal kallsupar senare gav jag upp. Nog funkade det bättre på slutet och jag klarade en hel längd då och då, MEN: Måste lära mig att andas ut HELT under vatten innan jag ger mig på nästa andetag… Och bli rörlig i axlarna så att jag klarar av att vrida mig!

Avslutade dagen med besök på kinarestaurang och ísbarinn där du helt enkelt köper mjukglass med tillbehör i lösvikt. Jag gick på vad jag anser vara lyx och tog traditionell vanilj, massa frukt, jordnötter, kokos och lite varm chokladsås, men fanns även hackat godis i alla dess former, olika såser, strössel och smaksatt mjukglass. Galet stort utbud och stora möjligheter att sockerchocka rejält för den som önskar!

1 reaktion på ”Crawlteknik = obefintlig!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen