Göteborg!

Kom fram till Göteborg sent i går kväll efter fem timmar på tåget. Jag gillar vanligtvis att åka tåg och tycker att det är mysigt. Nu var det tyvärr så att SJ lagt in den äldsta varianten av snälltåg på denna resa, vilket innebar att platsen med bord som jag hade bokat inte alls hade något bord. Jag såg nog lite rolig ut när jag balanserade kaffe, dator samt mina blivande elevers kursböcker i knäet. Allt för att försöka få lite jobb gjort.

Dagen har ägnats åt att gynna Göteborgs handel. Henrik har shoppat skor och jeans. Jag fick istället vara den tekniknördiga av oss och införskaffade något som jag suktat över i några veckor nu:

Eftersom min nuvarande mobil är inne på sin andra reparation för ett okänt laddningsfel så valde jag nu att slå till på denna. En aningen impulsivt men jag kommer förhoppningsvis ha den som en nära vän under den kommande tiden då applikationen ”Spotify” även gör den till den ultimata MP3-spelaren.

Förutom iPhone-shoppande så blev den en kofta från H&M och lite annat smått och gott som kan vara trevligt att ha imorgon då det nya decenniet skall firas in! Vad vore ett nyårfirande utan glitterspray till exempel?

Nu är det biljardspelande och socialiserande som gäller för resten av kvällen!

1 reaktion på ”Göteborg!”

  1. jag är lite seg, förstod inte att det var du som hade bytt blogg :)

    hopaps att du mår bra och att du fick ett bra avslut på året :)

    ta hand om dig och hoppas att 2010 blir ett bra år för dig!

    förresten, heter du stang eller stång i efternamn? jag undrar för jag tog min katt från en som heter malin stang i tanumshede… tänkte om ni är släkt :)

    kramar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen