Grabbar på kollo!

I söndags blev det att lasta in Héðinn i transporten för att köra iväg honom på unghingstbete hos Marie-Louise ”Märtha” Persson. Lastningen och transporteringen gick hur smidigt som helst och väl framme fick han och två andra åringar gå ut med den nya flocken. Blev en hel del spring som tyvärr inte fastnade på bild (massa träd och tjafs i vägen) men jag lyckades i alla fall få något slags bildbevis:

 

 

 

Det känns alltid konstigt att köra iväg åringarna och veta att nu kommer man att träffa dem kanske två gånger per år. I flocken där vi släppte ut Héðinn går ju även Herkules som föddes förra året. Det var knappt att vi kände igenom honom men när vi såg honom röra sig så blev det en glad överraskning:

 

Det känns bra att de är där trots att vi inte träffar dem. Jag tror att flockuppfostran gör att de blir betydligt trevligare att ha att göra med. Dessutom får de verkligen vara tonåringar och leka under uppväxten samtidigt som de kuperade markerna gör att de får aktivera muskulaturen på ett bra sätt!

3 reaktioner på ”Grabbar på kollo!”

  1. Hedinn är faktiskt den enda häst jag kommer att sakna….Det första han såg i livet var undertecknad och Björg . Det kändes som en ära att bli inbjuden till fölningen ….

  2. Pingback: NI – del 2 | uppochhoppa.se

  3. Pingback: NI - del 2 | uppochhoppa.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen