Hej Vardag!

För eleverna är sommarlovet inte riktigt slut, men idag var det nog många lärare som arbetade sin första arbetsdag efter en lång ledighet. Vissa som släppt jobbet helt under sommaren, andra som hittat inspiration och börjat planera lite redan men förhoppningsvis är alla laddade för ett nytt spännande läsår!

Vad gör då lärarna första veckan? PLANERING är ordet. Tillsammans och enskilt, undervisning, projekt, mentorsarbetet, kommunikationsstrategier både externt och internt. Så mycket som möjligt ska alltså klaras av denna första vecka. Kanske inte alltid den roligaste delen av arbetet, men en bra plan gör att resten av terminen troligen flyter smidigare!

Skippade stallet efter jobbet. Insåg att min stackars lägenhet varit lite väl övergiven under sommaren. Istället ägnades kvällen åt att packa upp, dammsuga och laga matlådor. Allt i sällskap av min tillfälliga inneboende Whiskey:

20120813-223950.jpg

Nej, inte ET utan min grannes nakenkatt som jag vaktar denna vecka! Hon är inte vacker, men enormt gosig och vill helst sitta på axeln hela tiden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen