Hösthelg!

Åh, vilken härlig helg det har varit!

Inledde helgen med ett träningspass efter jobbet, följt av cafékväll och sedan lite kalas för Carolina, som fulländades av såväl rockband som twister. Jag må vara barnslig men jag tycker alla typer av lekar och spel är riktigt kul! När de andra gick ut drog jag mig dock hemåt, för på lördagen väntade nästa aktivitet:

Mörs KMRunsten gård. Jag dömde och det blev en lång dag på totalt 10 timmar. Hade trots detta kul, såg mycket fina hästar och Runsten är en häftig anläggning att vara på. Det skadar inte heller att det är under tak då oktoberväder inte alltid är pålitligt. Nu är jag mer och mer taggad för att tävla själv längre fram i vinter!

Idag var vädret hur som helst på vår sida. Det blev en långritt med ett gäng från stallet. Den längsta tur jag ridit med Björg, men hon verkade uppskatta det och gick på framåt i alla gångarter. Olika tempon i tölt, galopper och trav, varvat med längre skrittsträckor. Helt ovant och väldigt roligt för mig att ha en häst som är lyhörd och pigg men som ändå går att stanna! Vi passade även på att njuta av alla vackra höstfärger innan löven åker av…

Hemma i stallet tränade vi även unghästarna. Hamingja har nu haft både sadel och träns på sig två gånger. Hon accepterade inte bettet när vi testade i torsdags (läskigt med något i munnen!) men idag var det inga problem alls. Så roligt när man verkligen kan se framstegen!

Nu på eftermiddagen blev det en utflykt till Solna. Ifete som jag pluggade organisationskurser med förra hösten har precis flyttat dit så det blev promenad och fika och en hel del babbel då vi inte har träffats på någon månad.

Håller också på att leka med Gimp som är en gratisprogramvara som påminner om Photoshop. Håller helt enkelt på att planera var tavlor, väggdekor och liknande ska sitta. Har inget inre öga för inredning vilket gör att jag får ta denna ”omväg”, vilket dock är rätt kul det med!

Nu är det sovdags och sedan väntar en ny vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen