Jobb(ig) vecka med överlevnadstaktiker.

Det är vår i luften, vårdagjämning igår och sommartid i helgen. Just nu känns det dock som jag mest jobbar och knappt hinner märka av detta. Vi är i en period när omdömen som ska skrivas och jag lyckades ju göra en lagom otaktisk planering och lägga in en massa lektioner som kräver mycket förarbete i samma veva.

Nåväl, som lärare är det viktigt att minnas att det är ett periodjobb och vissa perioder är mer intensiva än andra. För att hålla mig över ytan så tar jag det extra lugnt på helgerna, äter bra mat (hej matlådor!) och tränar. Tyvärr tar sömnen en del stryk då jag kommer hem sent och vill varva ner innan jag rasar i säng.

Vissa skulle säkert säga att: ”Men skit i träningen och sov i tid”, men träningen, både ridningen, body combaten och danspassen, är saker som GER energi och ork! När jag tränar släpper jag jobbstressen och fylls av endorfiner och glädje!

Även glädjen i att jag i alla fall kommer ut när jag trampar till och från jobbet är stor! Kan komma på mig själv med att ta djupa andetag och le när jag rullar ner över Skanstullsbron på morgonen och solen är på väg upp!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen