Joggat igen!

I våras joggade jag regelbundet. Hade några bra rundor i Nynäs och hade dessutom Vår Ruset som motiverade. Sedan blev det sommar och rutinen försvann..  Jag hittade aldrig tillbaka till joggingrundorna riktigt även om det blev nån gång då och då. Under hösten har jag tränat massa annat, men joggandet har legat på hyllan.

NU har jag äntligen kommit igång igen. Gav mig ut idag och var inte alls motiverad, men när jag väl var igång så blev det personbästa. De 3 km som var tanken blev istället strax över 6 km, och det på en rätt bra tid. Det kändes bara skönt att låta kroppen jobba i takt med musiken som peppade i öronen.

Med tanke på att jag inte joggat på länge är det lite fascinerande att det gick så bra. Men jag antar att det beror på att Body Combat också är bra för kondisen…

I övrigt har det varit en intensiv men härlig helg som avslutats med en lugn söndag. Igår firade vi att Madde har fyllt 25 och i fredags firade vi examen (något i efterskott). Kul med två typer av firande som var så olika varandra. Fredagen var glammig med dresscode, finklänningar och bubbel. Lördagen hade tema ”rock”, med tillhörande svarta naglar, kläder, smycken och ögonmake.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen