Jullov

Som vanligt har jag lite svårt att smälta att det faktiskt är jullov/ledigt för mig nu. Å andra sidan är det första julen på riktigt länge där jag inte kommer att jobba något schemalagt på varken jul eller nyår.

Helt ledig kan jag dock inte kalla mig. Igår var det slutseminarium för uppsatsen men det betyder tyvärr inte att den är helt klar. Självklart är det en rad detaljer som måste rättas till innan inlämning och helst bör även analysen fördjupas en del. Dessutom innebär det faktum att jag börjar jobba som lärare direkt efter lovet en hel del förberedelser. Det gäller att sätta sig in i material, kursplaner och sedan fundera ut hur jag vill lägga upp det hela. Det känns som en utmaning, men samtidigt en väldigt rolig sådan!

Jullovsfirandet inleddes för övrigt igår då vi åt julbordHäringe slott. Lika gott som alltid och med en härlig julstämning. Extrabonus var att jag dessutom lyckades träffa en av mina bästa vänner från grundskoletiden, som jag tyvärr tappat kontakten med en del. Jättetråkigt, men nu har vi planer på en middag efter helgerna i alla fall!

Dessutom åkte Henrik ner till Göteborg idag, för att fira jul med sin familj, så vi bytte julklappar redan igår. Vi hade fokuserat på upplevelser i år, vilket innebar att jag fick presentkort på Norra Brunn Comedy och jag gav Henrik presentkort på Centralbadet. Självklart så går vi på båda sakerna gemensamt, så det blir mycket att se fram emot!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen