Just do it!

Nike har under början av hösten haft ett antal olika utmaningar på facebook under gemensamma namnet #justdoit där jag var med och taggade lite bilder under #runthedistance och även om jag blev sjuk mitt i utmaningen så kunde jag ändå bidra med pepp på olika sätt och för att peppa tillbaka blev jag och ett antal andra grymma tjejer inbjudna till ett träningsevent i fredags kväll!

Mycket hemlighetsmakeri innan men kvällen bestod av ribbåt, träning i NTC-anda (Nikes egna app Nike Training Club = garanterad träningsvärk!) tillsammans med Nike master trainers Jessica Clarén och Madelinn Fernandez, snygga träningskläder och en god middag med kostföreläsning av David! Är mer peppad än någonsin inför höstens träning.

Den trötthet som min strulande sköldkörtel medför är dock något som jag fortsätter kämpa med – nytt läkarbesök i morgon!

Stadshuskajen i väntan på avfärd
Stadshuskajen i väntan på avfärd
Host2013 441
Dagens Outfit? Kallt att åka båt!
Host2013 455
Redo för fart!
Host2013 458
Matchat med snygga träningskläder från Nike
Host2013 464
Kan vara nya favorithoodien?

 

1 reaktion på ”Just do it!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen