Mmmm… Mys!

Lördagskväll och jag njuter av mörk choklad och te framför Melodifestivalen. Har inte kollat upp ett enda bidrag i förväg utan låter mig bli överraskad av det som kommer…! Vad tyckte ni var bäst ikväll? Jag hade ingen klockren favorit, men tycker ”kändisarna” överlag var rätt trista… Sonja, Andreas och DiLeva, vad hände?? Jag som vanligtvis gillar Andreas! Däremot uppskattades poppig rockabilly och upp-tempo-låtar á la David Lindgren – dock hade låten gjort sig ännu bättre  visuellt med Danny. ;)

Befinner mig för övrigt på landet då helgen annars går i jobbandets tecken. Idag har jag hållt ridlektioner Häringe, tema tävling och imorgon fortsätter vi med träningstävling! Det blir lite av en utmaning att dels på en timme gå igenom ”hur man tävlar” rent teoretiskt, då det går att fördjupa hur mycket som helst och dels köra träning på ovalbana och få med alla relevanta moment på en timme då det ofta krävs flera års fokuserad träning för att få ihop allt på tävlingsplatsen, men vi fokuserade förutom på mjuk ridning, vilket är A och O, på övergångar och att hitta en bra energi och rätt tempo i de olika gångarterna då det är något som man ser många nya tävlingsekipage missar lite på.

 

Avslutade stalldagen med att dessutom klämma in ridning på två hästar här (var lite kyligt på slutet får dock medges) och imorgon ska det bli längdåkning också, Skoj!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen