NackaOrienteringen 2012 – part 1

Igår var jag återigen och irrade runt i nackareservatet. NackaOrienteringen består bland annat av motionslopp som anordnas av Järla IF. Ingen föranmälan krävs utan man åker dit, betalar 60 :- och får sedan välja bana. Jag gillar att springa i terräng och jag gillar problemlösning. Orientering är inget jag har tid att ägna mig åt på heltid men att testa då och då är superskoj!

 

Jag var med förra året också och körde då ”medel – kort”. Irrade runt lite på vissa ställen och tog mig runt på drygt 50 minuter.

 

Igår var korta banan kortare så jag valde ”medel – lång”. Bansträckning 3,7 km och jag var ute i 1 h och 34 minuter!! Ibland kände jag mig lite vilse men roligt var det! Satte igång Runkeeper och det visade sig att faktisk löpsträcka blev drygt 7 km. Sen skulle det nog vara roligt att sätta en mic på mig när jag orienterar för jag pratar väldigt mycket med mig själv. ”Ja, där är nog DEN stigen, då ska jag svänga höger snart”.

 

Mina Irrvägar:

Och jo, jag (och en liten, mycket besviken grabb) kom med god marginal sist in i mål. Vet dock inte hur jag står mig jämfört med övriga deltagare då det var drop-in-start. Tack Järla IF för ett roligt event och för att ni väntade in oss eftersläntrare! Nästa vecka är det revanch!

1 reaktion på ”NackaOrienteringen 2012 – part 1”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen